Travertin Peach Cross Cut Periat si Daltuit 15 x 30.5 x 3 cm

Travertinul este o piatra naturala foarte folosita atat in amenajarile de interior, cat si cele de exterior. Nu este doar un material unic prin modelul nedefinit sau structura sa poroasa, ci si prin gama variata de nuante. De asemenea, este o piatra care se reinventeaza pentru a se putea adapta la noile concepte de design si arhitecturale, integrandu-se pe deplin in orice decor sau stil abordat.

Pavajul din travertin Peach cu finisaj periat si daltuit este un material indraznet, cu o nuanta asemanatoare focului, care se va preta oricarui proiect de exterior, in special pentru pavajele cu trafic mediu. Prin cele doua finisaje se scot in evidenta nervurile si jocurile de culoare ce te vor ajuta sa obtii un spatiu unic.

Acest material este ideal pentru pavarea curtilor sau chiar pentru pavajele din spatiile publice. Finisajul sau, care consta intr-o periere si daltuire a marginilor, ii confera frumusete acestei pietre, dar si o aderenta sporita si poate fi utilizat si in spatiile umede – piscina, sauna. Pe cat de spectaculos este Travertinul Peach, pe atat de dur si rezistent este in timp.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Este la fel de important ca alegerea pietrei

Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie spalate si uscate

Pentru fixarea placilor se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior; poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala exterioara.

Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala, avand o paleta de 30 de nuante din care puteti alege. Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist

Cum se intretine piatra?

Travertinul este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea tinem cont de 3 pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere

Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii ( aprox. 1L = 40-50 mp )

Suprafata se va impermeabiliza LTP Mattstone, o solutie care se poate utiliza atat in interior, cat si la exterior. Acest procedeu necesar protejeaza piatra zi de zi de picaturile de apa, de praf si pete dificile. Microporii pietrei se vor inchide si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra.

Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei si sa scoti in evidenta frumusetea ei, iti recomandam impermeabilizantul LTP Color Intensifier

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi dupa se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei (1L = 700 mp)

Daca va confruntati cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover (1L = 30-40 mp)

Travertinul este unul dintre cele mai spectaculoase materiale folosite in amenajarile de interior sau exterior. Daca nu te-am convins de frumusetea lui, comanda acum o mostra gratuita, daca esti din Bucuresti, te asteptam in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, Nr.137A!

SPECIFICATII

Greutate U.M: 76
Detalii
Destinatie Terasa acoperita
Terasa neacoperita
Piscina
Pavaj Exterior
Utilizare Exterior – orizontal
Pavaj trafic mediu
Finisaj Periat si daltuit
Grosime: 3 cm
Dimensiune: 15.2 x 30.5 cm
Culoare Crem
Selectie produs Standard
Cod Produs TVT-7522
Gradul de variatie al culorii Mediu
Material Travertin
Detalii achizitie produs
Cantitate minima de comanda 1

Unit. Masura MP
Tip Calcul Produs MP
Greutate
Greutate MP 76
Intretinere si curatare
Impermeabilizant Recomandat LTP Mattstone / LTP Mattstone H20 / LTP Color Intensfier
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Color Intensfier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone / LTP Mattstone H20 / LTP Color Intensfier
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinere LTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Montaj
Adeziv Recomandat Weber Marmo Plus / Weber Set Stone / Weber Set Portelanat
Consum adeziv 1 sac = 3.5 mp

About CasaTips

CasaTips.ro este Locul in care Proprietarii de Apartamente, Case si Gradini gasesc Stiri, Informatii, Idei de Design Interior si Exterior. Promotii, Oferte si Reduceri pentru o Adevarata CASA DE VIS si o GRADINA DE RAI!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here