PLACA STARLIGHT PT MOBILIERUL MARA 123, VERNIL

Descriere

Mobilierul pentru lavoar este o piesă foarte utilă, care poate îmbunătăți cu mult activitățile obișnuite de fiecare zi. ARTHEMA oferă un set complet de dulap pentru lavoar și oglindă, astfel încât dvs să dispuneți de tot ce este necesar pentru a vă desfășura nestingheriți ritualurile de îngrijire cotidiene.

Un dulap cu spațiu generos în care puteți depozita de la prosoape, la cosmetice, până la aparatele electrice, însoțit de o oglindă cuprinzătoare în care puteți să observați fiecare detaliu. Designul dulapului este special construit pentru a se mula pe forma unui lavoar oval, astfel că are o protuberanță în zona din centrul acestuia. În părțile laterale este prevăzut cu câte un sertar în partea de sus și câte două ușite în spatele cărora se află spațiu pentru depozitat.

Practic și funcțional, mobilierul este indispensabil pentru a beneficia de o baie echipată corespunzător. Puteți avea la îndemână orice obiect sau produs de care aveți nevoie, rapid și fără efort. Veți evita neplăcerile cauzate de negăsirea celor necesare și astfel veți dispune de mai mult confort.

Designul practic și simplu al dulapului se integrează cu succes în stilul oricărei băi, conferindu-i o notă de modernitate. Având în dotare o oglindă de dimensiuni generoase puteți să vă aranjați foarte convenabil înainte de a pleca la serviciu sau atunci când trebuie să mergeți la un eveniment.

Un set complet de mobilier care va transforma baia dvs, făcând-o mult mai funcțională. Cu ajutorul dulapului veți putea menține mult mai ușor ordinea în încăpere, spațiul cuprinzător din interiorul acestuia fiind suficient pentru a depozita toate acele ustensile indispensabile pentru curățenia, igiena și îngrijirea propice pentru dvs.

Puteți avea la îndemână, rapid și comod, obiectele și produsele care vă ajută să fiți mai frumos, proaspăt și îngrijit, doar prin deschiderea ușițelor. Este foarte deranjant să nu dispunem de ceea ce ne trebuie într-un moment anume și să trebuiască să căutăm prin diverse locuri, cu atât mai mult când suntem presați de timp și trebuie să ne grăbim. Cu acest set veți avea mai mult timp la dispoziție pentru a vă admira rezultatele și a fi gata pentru plecare.

MOBILIER MARA 120

About CasaTips

CasaTips.ro este Locul in care Proprietarii de Apartamente, Case si Gradini gasesc Stiri, Informatii, Idei de Design Interior si Exterior. Promotii, Oferte si Reduceri pentru o Adevarata CASA DE VIS si o GRADINA DE RAI!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here