Pantofar 5 usi Cires

Material-PAL melaminat 16 mm
Dimensiuni-Latime 65 cm, adancime 16 cm, inaltime 164 cm
Capacitate maxima-15 perechi
Garantie- 2 ani

DATE TEHNICE

Capacitate maxima 15 perechi
Dimensiune pantofar 16 x 65 x 164 cm
Numar usi pantofar 5
Culoare pantofar Cires
Tip Mobilier Hol Pantofar
MAI MULTE INFORMATII
Aproape fiecare casa are cel putin un hol, cel de intrare fiind prima incapere in care pasim atat noi cat si musafirii nostri.

Din nou, francezii au fost cei care au decis ca, pe langa faptul ca era functional, holul putea deveni si cochet deci l-au infrumusetat cu mobilier, flori de apartament si diverse accesorii. Din pacate pentru cei care nu dispun de holuri spatioase, amenajarea acestora devine o adevarata provocare.

Holurile apartamentelor din blocurile mai vechi, de locuinte, sunt niste incaperi destul de inguste si inghesuite in care proprietarii isi pastreaza imbracamintea de exterior, incaltamintea de fiecare zi, caciulile, fularele, gentile si umbrelele. In acest sens va recomandam utilizarea pantofarelor.

Pantofar 5 usi produs in Italia, este ideal pentru spatiile de depozitare a pantofilor. Datorita faptului ca este ingust, se poate monta in spatele usii de la intrare, castigandu-se astfel spatiu pretios.
Culoarea pantofarului 5 usi este cires, iar inaltimea acestuia este de 164 cm.
Sistemele interioare de sustinere a pantofilor sunt elegante, vopsite, si realizate din bare din PVC elastic.
Este un pantofar realizat in intregime din placi de PAL (16 mm) obtinute in mod ecologic.

Acest pantofar 5 usi are o capacitate de maxim 15 perechi de pantofi (pantofii marimea 45 sau cei cu tocuri de 10 au nevoie de mai mult spatiu).

Dimensiuni pantofar 5 usi:
Latime= 65 cm
Inaltime= 164 cm
Adancime= 16 cm

Pentru cresterea rezistentei in timp a mobilierului din pal melaminat recomandam utilizarea solutiilor concepute special pentru acest tip de material si a lavetelor moi din bumbac.

Feroneria si intructiunile de montaj sunt incluse in colet. Montajul acestui pantofar se face foarte usor, pe baza schitei de montaj.

Cumparand produsul, participati la dezvoltarea unei industrii bazate pe principii in intregime ecologice.

Atentie: Pantofarul trebuie prins in perete!

Garantie pantofar: 2 ani

About CasaTips

CasaTips.ro este Locul in care Proprietarii de Apartamente, Case si Gradini gasesc Stiri, Informatii, Idei de Design Interior si Exterior. Promotii, Oferte si Reduceri pentru o Adevarata CASA DE VIS si o GRADINA DE RAI!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here