PANOU SOLAR PLAN CALPAK CU REZERVOR, PRESURIZAT, M4-HIGH SELECTIVE, 160L, 2.1MP, 1.5kW

Descriere
©
Panou solar plan cu rezervor presurizat. Panoul are o suprafata absorbanta realizata din aluminiu, ce reactioneaza ca un corp negru cu selectivitate ridicata la radiatia solara (radiatii de unde scurte) si in acelasi timp nu reflecta energia solara absorbita. In acest fel se creaza efectul de oglinda (radiatii de unde lungi).
Astfel energia absorbita nu este emisa simultan in mediu, ci trece prin cele 10 tuburi verticale din cupru cu diametrul de 8 mm, care sunt sudate cu laser pe partea din spate.
Partea frontala este acoperita cu sticla securizata cu o grosime de 3.2 mm.
Rama este din aluminiu anodizat dublu ramforsata, ceea ce determina o crestere a durabilitatii si o imbunatatire a izolatiei panoului.
Panoul solar este izolat cu spuma de poliuretan.
Rezervorul este emailat si are protectie catodica cu anod de magneziu si rezistenta electrica de 3.5 kW.
Posibilitate de montaj: pe terasa sau pe acoperis inclinat.
Livrare cu suport montaj pe acoperis plan.

Energia solară reprezintă o alternativă viabilă pentru obținerea apei calde și energiei necesare traiului modern. Cu ajutorul panourilor solare aveți asigurată o metodă sustenabilă, economică și rentabilă pentru a beneficia de toate condițiile utile vieții cotidiene.

Panoul solar plan cu rezervor de la CALPAK are capacitatea de a converti radiația solară în căldura de care aveți nevoie pentru obținerea apei calde menajere. Colectorul este dublat de un rezervor presurizat de 160 de litri.

Deoarece energia solară este gratuită și disponibilă oricui fără restricții, utilizarea acesteia nu va costa nimic. Prin intermediul panoului solar se vor reduce costurile de producere a apei calde parțial sau chiar total.

Utilizat doar pentru prepararea apei calde, veți constata diminuării ale cheltuielilor la facturi cu până la 50%. Inovația sistemului de încălzire ce întrebuințează energia solară este extraordinară și datorită faptului că vă permite să deveniți independenți din punct de vedere energetic. Acesta reprezintă un avantaj major în condițiile resurselor limitate și a nesiguranței energetice.

Casa dvs va deveni o casă verde, ecologică, din cauza diminuării considerabile a emisiilor poluante până aproape de zero. În acest mod puteți contribui la menținerea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos. Vechile surse de energie bazate pe combustibili fosili nu sunt disponibile peste tot. Prețul acestora este în creștere din cauza disponibiității limitate și a monopolizării.

Utilizând energia solară veți evita aceste neajunsuri și veți putea beneficia de confortul necesar fără restricții. Panoul solar de la CALPAK poate fi montat pe acoperiș, astfel nu va incomoda și nu va deranja nici estetic și nici funcțional. Sistemul de captare a radiației solare și de distribuție a căldurii este conceput pentru a permite pierderi nesemnificative de căldură, având un randament mare ce asigură furnizarea constantă a căldurii. Bucurați-vă de o investiție inteligentă și avantajoasă, cu beneficii atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Panoul solar plan este ideal pentru economii considerabile la energie și pentru protejarea mediului, prin reducerea consumului!

Dacă sunteți o persoană preocupată de confortul dvs, dar și de protejarea mediului înconjurător, atunci aveți nevoie să investiți în cea mai sigură sursă de energie disponibilă, căldura solară. Aceasta reprezintă o alternativă la utilizarea combustibililor fosili, care prezintă destul de multe dezavantaje.

CALPAK-CICERO HELLAS a conceput modelul de panou solar 210, ideal pentru asigurarea apei calde menajere și a căldurii în locuințele dvs. Panoul este alcătuit dintr-o suprafață plană, absorbantă și un rezervor cu capacitatea de 156 litri. Coeficientul de absorbție este unul foarte ridicat, de peste 95%, ceea ce presupune diminuarea pierderilor de căldură aferente. În acest mod veți beneficia de căldura necesară chiar și atunci când este noapte sau când afară este înnorat.

Avantajele utilizării sistemului de încălzire bazat pe energia solară sunt incontestabile. Aceasta nu presupune nici un cost aferent. Astfel, practic, veți beneficia de energie gratuită. Veți scăpa de corvoada plăților facturilor lunare, care ne stresează de fiecare dată.

Energia solară este nepoluantă. Aceasta este considerată un tip de energie curată sau verde, căci nu presupune nici un fel de emisii poluante. Spre deosebire de combustibilii fosili, care afectează foarte mult mediul înconjurător și sănătatea noastră.

Fiind o sursă regenerabilă și inepuizabilă de energie, veți beneficia de aportul acesteia fără nici o restricție. Fluctuațiile de preț ale energie nu vă vor mai influența, căci veți obține mai multă autonomie.

Investiția în panourile solare reprezintă o investiție sigură și durabilă. Acestea vor acoperi tot mai mult necesarul de energie de care avem nevoie, pe măsură ce tehnologia avansează și devine mai accesibilă.

Cu acest panou solar nu veți mai irosi resurse și bani, și veți obține mai mult confort. Ca mecanism de funcționare, panourile solare nu prezintă nici un risc. Casa dvs va fi în siguranță deplină, fiind protejată împotriva scurt circuitelor sau scurgerilor.

Faceți alegerea responsabilă și veți beneficia de avantajele sistemului solar pentru casa dvs!

Specificatii tehnice

BRAND CALPAK
TIP PLAN CU REZERVOR
MODEL MARK 4 160/2,1
PUTERE 1480 W
EFICIENTA [%] 75
TEMP. MAXIMA [°C] 177.6
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
SUPRAFATA BRUTA [MP] 2.13
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] 1.92
CAPACITATE REZERVOR [L] 156
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4 TOLI
INALTIME [MM] 1244 MM
LATIME [MM] 1711 MM
ADANCIME [MM] 86 MM
MASA [KG] 33

About CasaTips

CasaTips.ro este Locul in care Proprietarii de Apartamente, Case si Gradini gasesc Stiri, Informatii, Idei de Design Interior si Exterior. Promotii, Oferte si Reduceri pentru o Adevarata CASA DE VIS si o GRADINA DE RAI!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here